Vælg en side

Er du ved at starte ny virksomhed er der mange udgifter, den vigtigste udgift du har til at starte med er penge til markedsføring. Det er markedsføring der skal skaffe dine første kunder i land.

Mange er ofte optaget af at bygge deres brand op, men det er slet ikke så vigtigt til at starte med, dit vigtigste budskab er hvad du kan gøre anderledes og bedre end dine konkurrenter, ikke om din hjemmeside er gul, blå eller lilla. Derfor er det heller ikke så vigtigt om du har et fancy logo. Bare det er pænt!

SKulle du have en ven der er grafiker, så spørg om personen ikke kan flikke et logo sammen, det tager ikke mere end en halvtime for en dygtig grafiker at flikke noget hæderligt sammen, din opgave er i den henseende at bare tage i mod det du får. Vil man have noget helt specielt og spilde tid og penge på at få lavet sit logo, så kan man blive ved i en uendeligthed. Vidste du at Leonardo di vinci aldrig blev færdig/tilfreds med MOna Lisa? Sådan er det med et Logo eller en hjememside, man kan ændre farve og stil i en uendelighed, da mulighederne er uendelige.

Ok, men der er også en anden mulighed lav dit eget logo helt gratis! Nu tænker du sikkert “jamen jeg er ikke god til de der tegne programmer”. Og det behøver du slet ikke at være!

Design dit eget logo online med lette værktøjer der er lige til at gå til, er du ikke kræsen og vil bare udover stepperne, så kan du let lave et logo du kan bruge på mellem 5-30 minutter.