Vælg en side

Er du en af de mange, der ejer en restaurant, et hotel, en gildesal eller andet i den størrelsesorden, hvor der hører sig en parkeringsplads med til? Så kan det være, at du har svært ved at holde styr på de parkerede biler, hvorfor du eventuelt mistænker, at der er mange, der benytter din gratis parkeringsplads, selvom de slet ikke er kunde hos dig og betaler for en ydelse hos dig. Og det er ærgerligt, for det kan gå ud over dine potentielle kunder, som således ikke kan finde et sted at parkere lige såvel, som det kan tære på din økonomi.

Lade et parkeringsselskab styre dine parkeringspladser

Derfor bør du benytte dig for eksempel af et parkeringsselskab. På den måde bliver det nemlig lettere for dig at styre, hvem der parkere på din grund, og hvem der ikke gør.

Det er for eksempel en mulighed for at dig at sige, at alle skal betale for at holde på din parkeringsplads, hvorfor det må forventes, at det næsten udelukkende er dine gæster, der vil benytte sig af de gode pladser. Og hvis der er andre, der skulle komme forbi, får du da i det mindste en betaling for, at de færdes på din grund.

Læs mere på http://parkforce.dk/.

Vælg den service, der passer bedst

Det kan også være, at du i stedet vil lade det være gratis for dine betalende gæster at parkere. Det kan du for eksempel klare med en lille seddel, som der lægges i ruden, så alle ved, at det er en bil, der har lov til at være parkeret på pladsen uden en gyldig p-pillet. Og så er det kun de folk, der kommer udefra, der er nødsagede til at betale for at parkere på din parkeringsplads. På den måde yder du en god service for både dine betalende kunder og dem, som bare mangler et godt sted at parkere.