Vælg en side

For en uge siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine venner.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el løbehjul med sæde og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker.Indledningsvist blev jeg noget indigneret, og ville mest af alt helst fordømme alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de egentlig.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min mobiltelefon som kunne give adgang til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatter til CIRC, som var den applikation jeg havde installeret på min mobil.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre sjove kampagnekoder man kunne benytte. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Oplevelser og bevægelse i storbyens rum

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i storbyens rum i en radikalt anderledes form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en slags rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Selve betegnelsen inliners referer faktisk til at hjulene står på en linie. Det er utrolig underholdende og muntert, og skønt jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge drenge der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var i noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At skyde pile med en ordentlig bue på Amagers Action Center, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, prøve at benytte hardballvåben udendørs på Skovbanen i Taastrup og nå ja så skal jeg også lige lære at slippe ud af escape rooms i DownTown.