Select Page

Jeg gik ned til garagen af trapperne langs husets vest gavl, hvor køkkenhaven befandt sig. Det havde egentlig aldrig været noget videre afgivende stykke jord. Størrelsen var ca. 40m2 omkranset af en stor berberris hæk. Mod øst var husmuren og for ende af haven mod syd siden stod der et kæmpe fyrtræ og tog det meste af dagssolen. Under træet havde jeg igennem tiden begravet adskillige kæledyr. Måske syv stykker, http://www.greys.dk/. Men jeg havde også begravet min gode ven, bogholder København. Et år hvor min familie og jeg tog på sommerferie, skulle min mormor passe huset med dertilhørende kat og kanin. Det var begge dyr godt oppe i hver deres respektive katte og kanin år. Men de var noget så sejlivede. Måske fordi de havde haft et godt og tilpas liv, går jeg da ud fra. Kaninen bogholder København var dog blevet noget groggy og bitter at se på. Den havde fået gigt i bagpartiet og havde derfor nok at gøre med ikke at bevæge sig mere end højst nødvendigt, selvom den havde en fortid som en ualmindelig dygtig tunnelgraver.

Den bedste bogholder København til prisen

En dag havde min mormor fundet den livløs i sit bur. Det var selvfølgelig trist, men hun besluttede sig for at begrave den under bøgetræet i den store have. Hun såede tilmed en lille portion gulerødder oven på graven. Om natten vågnede hun pludselig uden nogen grund. Hun stod op og kiggede ud af vinduet som vendte mod køkkenhaven. Hun blev krid hvid i hovedet, da hun i huslygternes skær så en kanin, der kun ved hjælp af forbenene, slæbte sig ned af trapperne. Trods forskrækkelsen over synet af gespenstet af bogholder København tog hun resolut sine sko på og løb ud i køkkenhaven. I farten rundt om huset greb hun en spade ved endegavlen. Men bogholder København Kravlede satans hurtigt.