3 lydbøger til sommerferien

I ferien skal der ro til. Tempoet skal skrues helt ned, hvor det bliver hyggeligt og behageligt. Så kan du lade batterierne op. Du kan høre gratis lydbøger, imens du slapper af. De kan levere underholdning uden at stresse dig. Det er afslappende at lytte til en lydbog.

Lytter du til lydbøger, kan du virkelig slappe af. Du kan lukke øjnene og ligge helt stille. Du skal ikke gøre andet end at lytte.

Ved du ikke, hvilke lydbøger du skal vælge, så er der hjælp at hente. Du kan finde masser af gratis lydbøger og ugens 3 udvalgte lydbøger på https://lydboeger-gratis.dk/.

Udvalgte lydbøger

Har du brug for anbefalinger, så brug linket herover. Her kan du finde anbefalinger på lydbøger, du kan høre i din sommerferie. Du finder også en liste med tjenester, hvor du kan høre gratis lydbøger.

Hør fx ”Casper” – en biografi om Casper Christensen. Han har været kendt i mange år for mange forskellige ting. Nu har han helt ændret sit liv. Det fortæller han om i bogen.

Du kan også høre Sara Blædels ”Den tavse enke”. Endnu en krimi med Louise Rick, der er tilbage på arbejde efter en orlov.

Noget for enhver

Er ovenstående bøger ikke noget for dig, så er der mange andre at vælge imellem. Du kan kigge de mange lydbogstjenester igennem, og se hvad du kan finde. Lydbøger er blevet meget populære i de seneste år, så der er mange bøger, der er blevet indtalt som lydbøger.

Skal børnene også have noget rolig underholdning, så er der også noget for dem. Der er lydbogstjenester, der har bøger til hele familien. Der er også tjenester, der mest er for børn.

Der er ingen grund til at tøve. Der er nemlig en gratis prøveperiode på alle lydbogstjenesterne på listen. Så I kan prøve det af uden at betale noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *